Friday, January 04, 2008

New York – Jaarwisseling

Een mooie week in New York. We zaten in het Marriott Financial Center Hotel en dat was erg aangenaam. Een mooie ruime kamer op de 24ste verdieping, met prachtig uitzicht op de Hudson. Een hotel in een ander district, op 100m van Ground Zero (blijft indrukwekkend), zodat we NY net weer even anders zagen.
We hebben met Erik en Jenny veel bijgepraat, veel gedaan en ook hebben we verlate Sinterklaas-, verjaardags- (Jenny/27) en kerstcadeaus uitgewisseld. We hebben oa. een mooie tentoonstelling in Beacon (ca 100 km Noord-West van NY) gezien, twee films (I am Legend and Charlie Wilson’s war), gezwommen, veel gewinkeld en veel door NY gelopen.
De jaarwisseling hebben we samen met Erik en Jenny gevierd op de Brooklyn Bridge. Times Square met 1.2 miljoen mensen was ons te druk en je moest er wel meer dan vier uur wachten. Op de Brooklyn Bridge was het ook gezellig en behoorlijk druk. Gelukkig stond er geen wind en het was 40 oF (= 3 oC). Eerst zijn we uit eten gegaan in de wijk Tribeca en Erik had voor champagne gezorgd. Heel apart om een keer mee te maken.
Het was leuke week en fijn om te zien hoe Erik en Jenny wonen en werken (waarbij we Max en Meisje niet onvermeld mogen laten). De laatste twee dagen was het ijzig koud (15 oF). Een geweldige week, die veel te snel voorbij is gegaan.










No comments: