Monday, May 12, 2008

Pinksteren 2008

Terug van vakantie blijkt het ineens volop zomer te zijn. In de tuin staan veel bloeiende planten, struiken en bomen. Zoals de boompioen, de vergeetmenietjes, de gebroken hartjes, de paarse en witte sering en nog veel meer. Ik heb in een week al twee keer het gras gemaaid.
Pinksteren valt wel erg vroeg dit jaar. Het weer is ook erg mooi. 28 oC met erg veel zon.



Zaterdag zijn we eerst met Oma Schiedam naar Pim in Hoek van Holland gegaan. Hij woont daar prachtig, met uitzicht op de zee en de duinen.



Daarna zijn we naar de 40ste verjaardag van Hugo geweest. Hij vierde dit samen met zijn vriend Huub, bij de scouting in Vlaardingen. Bijna iedereen was er en Freija, Evie en Sanna zongen mooie liedjes. We hebben Marijke in Rotterdam opgepikt en mee naar Deventer genomen. Ik was verbaasd over het feit dat bij haar op de hoek van de straat drie bomvolle terrassen waren. Het zag er gezellig uit.



Zondag zijn we eerst naar Oma Deventer gegaan en hebben met Hans en Marijke haar nieuwe appartement bekeken. Daarna hebben we lekker op een terrasje op de Brink gezeten en zijn we met Marijke bij de Griek gaan eten.
Op tweede Pinksterdag zijn we naar Amke, Niels en Cedric in Almere gegaan. Cedric is, in vijf weken, een stuk beweeglijker geworden. Ook was zijn haar behoorlijk gegroeid. Op de terugweg hebben we Pistoe en Freddie meegenomen. Amke, Niels en Cedric gaan nl. zaterdag drie weken op vakantie.




No comments: